woensdag, 22 mei 2024

rotaryclub rijswijk

A+ R A-

Van: Emma Kager <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Datum: 15 juli 2020 om 10:19:23 CEST
Aan: "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Onderwerp: RE:  gift schoolspullen pas Rotary betaald

 

Goede morgen Jacqueline,

 

Sorry voor de vertraging! Ik had een heel epistel gemaakt wat ik nog even heb herschreven zodat het iets korter is (Ik kan blijkbaar naast uren praten over mijn werk ook bijna een geheel boekwerk er van maken ? ). Zou u mij willen aangeven als er aanpassingen gewenst zijn in het onderstaande stuk?

 

Ik hoor het graag!

 

 

“Samen staan we sterk!

De afgelopen jaren heeft KEI Rijswijk met diverse partijen mogen samenwerken om de kinderen van Rijswijk te ondersteunen uit gezinnen met een laag inkomen. Deze ondersteuning hebben we kunnen uitbreiden door samen te werken met partijen die ook de kinderen van Rijswijk een warm hart toedragen zoals Rotary Rijswijk.

 

Voorheen waren de Rotary’s opgesplitst in drie verschillende Rotary ’s maar medio dit jaar zijn de Rotary ‘s samengevoegd tot één geheel. Voorafgaande aan de samenwerking waren er een aantal bijeenkomsten waarbij er informatie gegeven is over KEI Rijswijk en waar KEI Rijswijk voor staat. Tijdens en na deze bijeenkomsten is er ook gesproken over op welke manier de Rotary een ondersteuning kan bieden aan KEI Rijswijk.

 

Deze gesprekken hebben geleid tot een mooie samenwerking! Zo heeft deze samenwerking er voor gezorgd dat er leenlaptops zijn aangeboden aan de kinderen van Rijswijk die dit nodig hadden ten tijden van de sluiting van de scholen, zijn er fietsen opgekocht en gerepareerd, zijn er extra schoolspullen uitgegeven aan de kinderen afhankelijk zijn van de voedselbank en geeft het KEI Rijswijk de mogelijkheid om maatwerk te leveren als het gaat om het uitgeven van refurbished laptops.

 

Naast de fijne samenwerking met de Rotary werkt KEI Rijswijk ook samen met de voedselbank, de PGR Diaconie, Stanislas PRO college, financieel Netwerk Rijswijk en nog veel meer partijen! Hierin heeft ieder een mooie bijdragen en door deze samenwerking zijn we gezamenlijk in staat om gepaste ondersteuning te bieden aan de kinderen van Rijswijk.

 

Daar waar de Rotary een warm hart toedraagt aan KEI Rijswijk is ook de samenwerking erg prettig en open. En als kers op de taart was KEI Rijswijk was KEI Rijswijk in de maand juni het goede doel van de boekenwinkel van de Rotary! Deze donatie zal wederom ingezet worden voor de ondersteuning van de kinderen van Rijswijk die dit goed kunnen gebruiken“

 

Met vriendelijke groet,

Emma Kager
Consulent Kei Rijswijk
Tel: 0644558441

Generaal Eisenhowerplein 101
2288 AG Rijswijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.keirijswijk.nl
www.facebook.com/KEIRijswijk

Wenst u mij persoonlijk te spreken? Dat kan!
Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00 en 14:00