woensdag, 22 mei 2024

rotaryclub rijswijk

A+ R A-

Lieve mensen,

Actie gestart door toentertijd West heeft een extra “Grant” van de stichting “Het Gehandicapte Kind” opgeleverd voor het KDC Aandachtslab.

“Ons” bedrag was opgebouwd uit de opbrengst van de boekenmarkt en éénmalig de contributie van ons jaar van de RoFO als ons “eigen” Grant.

In CC het oude bestuur van West en de oude Community Commissie.

Groet Ger.

 

Van: Hildegard Oet <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Verzonden: woensdag 15 juli 2020 14:28
Aan: Maud Halkes | KDC AandachtsLab <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
CC: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onderwerp: Uitbetaling Verhoging Actie

 

Geachte mevrouw Halkes, beste Maud,

 

We hebben goed nieuws!
Zoals u weet heeft Rotaryclub Rijswijk West een bedrag van € 4,544,98 bedrag ingezameld voor St. KDC Aandachtslab. Daarbij heeft de Rotaryclub Rijswijk West een beroep gedaan op de Plusregeling.
 

Omdat uw project aansluit bij de doelstelling van het Gehandicapte Kind verhogen wij de opbrengst met 50% (€ 2,271.99). Het totaalbedrag van € 6.816,97 maken wij binnen 3 weken over op uw rekening.

 

Veel kinderen met een handicap zijn eenzaam, niet door de handicap maar door het feit dat ze niet mee kunnen doen. Het Gehandicapte Kind droomt van een samenleving waarin kinderen en jongeren met èn zonder handicap samen kunnen leren, spelen en sporten en vriendjes kunnen maken. Met jullie project brengt u dat ideaal een beetje dichterbij. We zijn dan ook blij dat we gezamenlijk een bijdrage kunnen leveren.
Veel succes!

 

Overigens kan er per jaar voor een maximum bedrag van € 7.500,- per begunstigde gebruik gemaakt worden van de Plusregeling. U kunt andere serviceclubs en bedrijven dan ook op deze regeling wijzen of doorverwijzen naar ons.

 

Met vriendelijke groet,

 

Hildegard Oet

Projectadviseur en PlusregelingNederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

Wibautstraat 212-214

1091 GS AMSTERDAM

T 020-6791200
www.nsgk.nl